Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Huisartsen

Hebt u een gezondheidsvraag aan uw huisarts in Parkwijk?

Of wilt u een afspraak maken met uw huisarts? Een centrumassistente van de praktijk in Parkwijk staat u graag te woord en stelt u een aantal vragen. Dankzij haar opleiding kan ze veel gezondheidsvragen al telefonisch beantwoorden. En om zeker te zijn dat u een goed advies krijgt, bespreekt de centrumassistente het gegeven advies altijd met de huisarts.

Wellicht wilt u de huisarts ook graag persoonlijk spreken. In dat geval wordt een afspraak gemaakt die 10 minuten duurt. Denkt u langer tijd nodig te hebben? Vraag dan om een dubbel consult. Wij zijn bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur. 

Op  dinsdag en woensdag houden de huisartsen in Parkwijk avondspreekuur van 17.00 tot 19.30 uur. Maak ook hiervoor een afspraak via de centrumassistente. Alle LRJG locaties zijn gesloten op officiële feestdagen.

  • Telefoonnummer: 030- 670 21 30;
  • Spoedlijn tijdens kantooruren: 030 - 670 21 33;
  • Spoedlijn buiten kantooruren: 088 - 130 96 20.

De centrumassistente maakt uitsluitend afspraken voor:

  • de huisartsen;
  • het assistentenspreekuur;
  • de praktijkondersteuners (POH) GGZ en somatiek.

Met een andere zorgverlener in het gebouw kunt u rechtstreeks contact opnemen.

Kijk ook eens op Thuisarts.nl voor antwoorden op uiteenlopende gezondheidsvragen.

Nieuw: Het LRJG biedt de SMS service aan voor onze patiënten. Als u een afspraak heeft op het spreekuur en u heeft uw 06-nummer achtergelaten, dan ontvangt u een SMS service bericht om u te herinneren aan de datum en tijd. De SMS krijgt u voorafgaand aan de afspraak. Controleert u bij het maken van een afspraak of wij het juiste o6 nummer van u hebben?

Ontvangt u liever geen bericht? Dan kunt u zich bij de assistent afmelden voor deze service.

N.B. tot 24 uur voor de afspraak kunt u kosteloos de afspraak telefonisch afzeggen. Een afspraak bij de Praktijkondersteuner (POH) dient u 48 uur van te voren af te zeggen. Op deze manier kunnen wij tijdig de plek opvullen voor een andere patiënt die zorg nodig heeft. Daarnaast voorkomt u dat er bij u € 15,00 voor een 10 minuten consult of  € 30,00 voor een 20 minuten consult in rekening wordt gebracht. Dit kunt u niet declareren bij de zorgverzekering, deze vergoedt geen afspraken die u niet nakomt. En wij zijn verplicht dit te melden.

Huisartsen werken samen in een duo of trio

De huisartsen werken in een duo of trio, omdat ze niet iedere werkdag beschikbaar zijn vanwege studie, onderzoek en parttime dienstverband. Op deze manier hebt u wel zoveel mogelijk contact met een huisarts die u kent.

DUO I: mw. C.S.M. Biessels en mw. M. Buikman

DUO II: Dhr. M. Kluizenaar en Mevr. J.J. Stok

DUO III: mw. M.M. van Eenige en mw. H.E. Hart.

DUO IV: dhr. J. van Langen en mw. H. Smits.

TRIO I: mw. F. Meulink,  dhr. G.J.B. Hurenkamp en mw. E.J.E. Hendriks

Huisartsen

Verpleegkundig specialist

Centrumassistenten

Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuners GGZ

Locatiemanager

reclamebureau anno nu ifthen.nl